Război în Ucraina, ziua 958. Noi provocări pentru Kiev: premierul slovac Robert Fico şi-a reafirmat opoziţia faţă de aderarea Ucrainei la NATO - LIVE TEXT

UPDATE 5:40 - Parlamentul European va da un nou semn de susţinere pentru Republica Moldova înainte de referendumul privind aderarea la UE

Parlamentul European va da în această săptămână un nou semn de susţinere pentru Republica Moldova înainte de alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la UE din 20 octombrie, printr-o rezoluţie menită să tragă un semnal de alarmă privind ingerinţa Rusiei, transmite Agerpres.

UPDATE 4:20 - Premierul slovac Robert Fico şi-a reafirmat în Ucraina opoziţia faţă de aderarea acestei ţări la NATO

Premierul slovac Robert Fico a reafirmat luni, la întâlnirea cu omologul ucrainean Denis Şmîhal în regiunea ucraineană Transcarpatia, că nu sprijină aderarea Ucrainei la NATO, exprimându-se, pe de altă parte, în favoarea intrării ţării în Uniunea Europeană, informează EFE.

"Vorbesc deschis, atitudinea noastră faţă de problema aderării la NATO este rece, dar în ceea ce priveşte UE, vă sprijinim 100%. Apartenenţa dumneavoastră (la UE) este importantă şi valoroasă pentru noi", a declarat premierul Fico în prezenţa omologul său ucrainean.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list