Război în Ucraina, ziua 950: Întâlnire de gradul zero a premierului rus la Teheran: ce pune la cale Kremlinul - LIVE TEXT

UPDATE 6:10 - Premierul rus Mihail Mişustin se va întâlni luni cu preşedintele iranian Massoud Pezeshkian, în cadrul unei vizite pe care o va efectua la Teheran, a anunţat duminică Moscova, potrivit AFP.

Întâlnirea este menită să permită discutarea „în ansamblu a cooperării ruso-iraniene în domeniile comercial, economic, cultural şi umanitar".

UPDATE 5:20 - Unsprezece persoane au fost rănite şi structuri civile grav avariate în urma unor noi lovituri aeriene ruseşti asupra oraşului industrial Zaporojie din sudul Ucrainei, după cum a anunţat duminică guvernatorul regional Ivan Fiodorov pe Telegram - relatează DPA.

Fiodorov a publicat fotografii ale caselor distruse, afirmând că oamenii ar putea fi încă prinşi în moloz. Mai multe incendii au izbucnit după un total de 13 lovituri aeriene, a adăugat el.

Şeful biroului prezidenţial, Andrii Iermak, a declarat că un alt oraş ucrainean important a fost terorizat de loviturile aeriene ruseşti. El a făcut apel la aliaţii occidentali ai ţării să furnizeze mai multe arme Ucrainei.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list