Ucrainenii au trecut la vânătoare de ruși, cu ajutorul dronelor. VIDEO cu soldații lui Putin fugind disperați să se salveze

Pe 10 august, Brigada 36 „Nikolaev" a armatei ucrainene a anunțat că a atacat forțele invadatoare ruse în apropierea localității Vovceansk, din regiunea Harkov.

Un clip video de un minut și jumătate postat pe pagina de Facebook a brigăzii arată cum echipele de drone și artileria Batalionului Negru au efectuat o serie de atacuri împotriva unui grup de asalt rusesc.

În primele imagini, observăm cinci soldați ruși care sunt loviți de o bombă lansată dintr-o dronă, ceea ce duce la eliminarea unei părți din grupul inamic. Ulterior, operatorii UAV au demarat o acțiune de urmărire a invadatorilor ruși în retragere. Soldații nu au reușit să scape, indiferent dacă încercau să alerge sau să se târască.

Pe 10 august, grupul operațional-tactic de trupe „Harkov" a semnalat că inamicul se pregătește pentru noi atacuri în zona Vovceansk. Situatia de pe cealaltă parte a fost analizată de Institutul pentru Studiul Războiului, care a raportat că generalii armatei ruse au redistribuit o parte considerabilă a Grupului de Forțe de Nord în regiunea Kursk. Experții au concluzionat astfel că Rusia a optat pentru abandonarea unei ofensive extinse în regiunea Harkov.

Atac în stil mafiot la sindicalistul care le-a turnat pe doctorițele „cu coasa" de la Sf. Pantelimon: „Au tras gloanțe în fereastră după declarații"



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list