Explozie la o fabrică de medicamente din India: cel puțin 17 morți, zeci de răniți

Echipele de salvare consideră că ar mai putea găsi victime printre dărâmături și, implicit, numărul final al deceselor ar putea să crească.

Rămășițe umane au fost împrăștiate în întreaga instalație

Un incendiu a izbucnit în urma exploziei de miercuri la unitatea de producție privată Escientia Advanced Sciences de 40 de acri (16 hectare) din districtul Anakapalli.

Explozia a fost atât de puternică, încât rămăşiţe umane au fost răspândite în întreaga instalaţie, potrivit ziarului The Hindu.

Incidentul a avut loc în timpul prânzului la fabrică, care a început să funcționeze în 2019. Aproximativ 380 de angajați lucrează în două schimburi la fabrică. Mulți lucrători au scăpat nevătămați deoarece se aflau în pauza de masă.

Compania produce produse chimice intermediare și ingrediente farmaceutice active, au declarat rapoartele mass-media locale.

Ancheta inițială a arătat că a existat o scurgere de vapori care a condus la reacții chimice, care au provocat explozia.

Guvernul statului a ordonat o anchetă asupra incidentului. Oficialii au declarat că au scanat înregistrările camerelor de securitate și au interogat răniții pentru a decide dacă o eroare umană a fost responsabilă pentru explozie.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list