VIDEO. Momentul în care asasinul trage cu pușca spre Donald Trump

Videoclipul îl arată pe asasin întins pe burtă și uitându-se în lunetă, pentru a ținti mai bine. Momentele ce au urmat au fost marcate de strigăte de panică și haosul a izbucnit în mulțime.

"Bărbatul are părul lung şaten şi pare să poarte o cămaşă gri şi pantaloni kaki. După cum puteţi vedea, el încearcă să ochească cu atenţie o ţintă în depărtare înainte de a trage", a comentat site-ul american.

Înregistrarea video nu îl arată pe bărbat împuşcând. Dar auzim o succesiune rapidă de focuri de armă, urmate de ţipete de la oameni aflaţi în afara cadrului.

Footage of Donald Trump's shooter Thomas Matthew Crooks opening fire and then getting killed seconds later surfaces pic.twitter.com/2ctMtIkwUs

— Kollege Kidd Media (@KKMediaTingz) July 14, 2024

"Se întoarce în partea asta, aveţi grijă, băieţi", spune un bărbat."Cineva a fost împuşcat", spune o altă voce, adăugând: "Este chiar acolo, întins".Un al doilea video postat pe TMZ arată imagini tremurate cu acelaşi acoperiş şi un corp care nu se vede clar."Îl puteţi vedea pe tipul de acolo", spune o persoană în afara cadrului. "Cred că l-au împuşcat, pentru că pare mort", adaugă persoana respectivă.

Din păcate, cei din public nu au fost la fel de norocoși. În urma celor 8 focuri de armă, o persoană a murit, iar alte două au fost rănite. Serviciile Secrete l-au ucis pe individul care a tras de pe un acoperiș din zonă.  

Imediat după ce s-au auzit primele focuri de armă, Donald Trump și-a dus mâna la urechea dreaptă. Un agent al Serviciilor Secrete a strigat către fostul președinte să se ascundă, în timp ce alții s-au aruncat asupra sa pentru a-l păzi de gloanțe.

„- Sunteți gata? Mișcă! Mișcă!  - Lăsați-mă să-mi iau pantoful. Mi-ai luat pantoful? - Vă țin eu, domnule.  - Vă rog să mă lăsați să-mi iau pantoful.  - Domnule, trebuie să ne mișcăm.  - Lăsați-mă să-mi iau pantoful.  - Așteaptă, așteaptă!!" , se aude pe fundal în timpul atacului.

Atacatorul a fost împușcat mortal de către Serviciile Secrete, care poziționaseră lunetiști pe acoperișurile din zonă. Din păcate, o persoană din public a fost ucisă în timpul schimbului de focuri, iar alte două au fost rănite. Imediat după incident, președintele Joe Biden a ținut o conferință în care a condamnat atacul asupra contracandidatului său.

„Am încercat să iau legătura cu Donald. Este în grija medicilor. Se simte bine. Plănuiesc să vorbesc cu el în curând. Nu trebuie să fie loc în America pentru astfel de violențe. Este un act bolnav. Bolnav! Toată lumea. Toată lumea trebuie să condamne atacul.", a transmis Joe Biden.

La rândul său, Donald Trump a trimis o declarație scrisă către presă în care dă asigurări că se simte bine. Glonțul i-ar fi străpuns partea superioară a urechii. „Nu se știe nimic despre trăgător", a transmis fostul președinte. Mai mult, Trump transmite condoleanțe familiei persoanei ucise în timpul mitingului. 

Ce spune șeful CNAIR despre ritmul lucrărilor pe Valea Oltului. Vești pentru șoferii care trebuie să îndure rute ocolitoare pe caniculă



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list