Un fotbalist a fost împușcat la finalul meciului. Scene de coșmar de față cu suporterii și colegii

Detalii ale incidentului

Portarul echipei Gremio Anapolis, Ramon Souza, a fost împușcat în coapsă cu un glonț de cauciuc de către un ofițer de poliție militară, în urma unei altercații la marginea terenului. Incidentul a avut loc după ce Gremio Anapolis a pierdut cu 2-1 în fața echipei Centro Oeste. Imaginile video care au surprins momentul au devenit virale, arătând cum mai mulți jucători și membri ai staff-ului celor două echipe se ceartă pe linia de margine.

În mijlocul disputei, un ofițer de poliție a tras cu un glonț de cauciuc de la mică distanță, lovindu-l pe Ramon Souza în coapsă. Jucătorul a primit primul ajutor la fața locului, fiind apoi transportat de urgență la spital pentru tratament.

Reacția Clubului Gremio Anapolis

La scurt timp după incident, clubul Gremio Anapolis a emis un comunicat pe rețelele de socializare, confirmând incidentul și condamnând vehement acțiunile ofițerului de poliție. Reprezentanții clubului au declarat că vor lua măsuri pentru a se asigura că persoana responsabilă va fi pedepsită.

„Gremio Anapolis condamnă public scena regretabilă, ridicolă și revoltătoare petrecută miercuri seară pe Jonas Duarte Stadium. O faptă oribilă, incredibilă și criminală comisă de cineva care ar trebui să prețuiască siguranța și integritatea oamenilor de la stadion.

Ziua de 10 iulie va fi marcată de un eveniment violent, murdar și oribil împotriva unui jucător al nostru, pe care nu îl vom uita niciodată. Informăm că vom lua măsurile potrivite pentru a se asigura că persoana responsabilă e pedepsită și că se face dreptate", a transmis clubul pe Instagram.

Autoritățile investighează circumstanțele care au dus la acest incident șocant, iar ofițerul implicat este supus unei anchete interne. Comunitatea sportivă și fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce măsuri vor fi luate pentru a preveni astfel de evenimente în viitor.

 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list