Șoșoacă, încă un derapaj periculos: a mințit că un copil a murit în timpul protestelor românilor de la Leeds. Senatoarea, mesaj otrăvit pentru Ciolacu

Continuă scandalul provocat de Diana Șoșoacă în urma violențelor din Leeds, în care un grup de români a răsturnat o mașină de poliție și a incendiat un autobuz. 

În scrisoarea trimisă la Guvern, senatoarea a scris că un copil a murit în urma revoltelor. Ministerul Afacerilor Externe spune că, în urma verificărilor, afirmația s-a dovedit a fi una falsă.

Scandal uriaș în Anglia: bătaie în stradă între români și polițiștii englezi. Violențele au atins cote inimaginabile: oamenii au dat foc unui autobuz

Șocant este că Șoșoacă a îndemnat la revoltă și la proteste în stradă.

Întreg scandalul a pornit după ce serviciile sociale britanice au luat în grijă copiii unei familii de români, după ce un bebeluș de 7 luni a fost scăpat în cap de un alt copil. Poliția britanică a reținut 9 români, dintre care 8 au fost eliberați, iar copiii au fost returnați temporar familiei.

Români REȚINUȚI după scandalul uriaș cu polițiștii în Leeds, Anglia. Anunțul MAE

Revolta a început când oamenii legii au ajuns la casa familiei. În ajutorul lor au sărit sute de persoane. La faţa locului au fost trimişi zeci de poliţişti pentru a încerca să disperseze mulţimea, însă aceştia au fost atacaţi la rândul lor şi forţaţi să fugă de acolo. 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list