Sfârșit cumplit pentru un român de 32 de ani. Bărbatul s-a înecat într-un râu din Italia

Șoferul de TIR a vrut doar să se răcorească

Potrivit relatărilor martorilor, românul se afla în tranzit prin zonă când a decis să facă o pauză și să se scalde în râu. 

„S-a aruncat în apă, a reapărut și a dat din cap ca și cum ar fi spus că totul este în regulă, apoi a fost târât de curent", a declarat Diagne Abdoulaye, un tânăr de 25 de ani din Osio Sotto, care a asistat la incident, conform observatornews.ro.

Tragedia s-a produs la aproximativ 90 de minute după ce bărbatul a intrat în apă. În scurt timp, curenții puternici l-au prins și l-au dus aproximativ 50 de metri în aval. „A stat sub apă 3-4 minute, apoi a reapărut și a început să plutească", a adăugat Abdoulaye pentru Corriere Della Sera.

În cele din urmă, românul a fost scos din apă de către martorii prezenți, însă era inconștient. Abdoulaye a povestit că a încercat să-l resusciteze până la sosirea medicilor, dar eforturile au fost zadarnice. Bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Comunitatea românească din Italia și cei apropiați bărbatului își exprimă durerea și regretul profund pentru această pierdere.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list