Robert a murit la 20 de ani în timp ce lucra în grădina unei vile. Gestul nefast care i-a adus sfârșitul

Incidentul fatal care i-a adus sfârșitul tânărului

Robert Chelariu, angajat al firmei Green Energy, se afla la muncă în grădina unei vile situate pe strada Delle Vigne din Gaiano. Tânărul lucra cu o benă pentru a efectua săpături, moment în care a tăiat accidental câteva cabluri electrice. Deși Robert credea că sursa de electricitate era oprită, tăierea cablurilor a generat o descărcare electrică fatală.

Un coleg de muncă, martor la incident, a încercat să-l salveze pe Robert, dar nu a reușit. Acesta a suferit, de asemenea, răni în încercarea de a-l ajuta. La fața locului au intervenit paramedicii și carabinierii, însă aceștia nu au putut decât să constate decesul tânărului. Robert, cunoscut în comunitate sub numele de Roby sau Roberto, locuia în Collecchio, provincia Parma.

Românul era extrem de apreciat în Italia

Robert Chelariu era foarte apreciat în zona în care lucra. Primărița din Collecchio și-a exprimat profunda tristețe față de tragedia care a avut loc. „Moartea acestui tânăr la locul de muncă este o pierdere dureroasă pentru cei care l-au cunoscut și o tragedie pentru întreaga comunitate", a declarat aceasta.

De asemenea, Fabio Piccinini, coordonatorul sindicatului confederal UIL din Parma, a transmis un mesaj de condoleanțe și a denunțat repetatele accidente de muncă. „Avea doar 20 de ani. Este vârsta unui tânăr care și-a pierdut viața astăzi în Gaiano, în timp ce muncea. Așteptăm ca autoritățile să clarifice cauzele acestui accident mortal, dar înregistrăm cu durere încă o victimă a unei probleme care persistă de prea mult timp", a spus Piccinini.

 „Nu putem accepta ca oamenii să plece la muncă și să nu se mai întoarcă acasă. Transmitem cele mai sincere condoleanțe și întreaga noastră solidaritate familiei victimei", a adăugat el, conform Rotalianul.ro.

 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list