O copilă de 2 ani a murit după ce tatăl a lăsat-o în mașină, iar el a mers să se joace pe PlayStation. Fetița s-a încins la 43 de grade Celsius

Cum s-a întâmplat totul

Tatăl, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat și acuzat de crimă de gradul doi și abuz asupra copiilor. Bărbatul a mărturisit poliției că a lăsat-o pe fiica lui să doarmă în scaunul din spate al mașinii, un SUV al familiei, pentru a nu o trezi. El a afirmat că intenționa să o lase acolo doar pentru o jumătate de oră, în timp ce el se juca pe PlayStation, dar procurorii susțin că fetița a fost lăsată în vehicul timp de aproximativ trei ore, potrivit unui raport al The Sun.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că bărbatul a ajuns acasă la ora 12:53, și nu la 14:30 cum a susținut inițial. Mama fetiței, care este medic, a descoperit tragedia abia la ora 16:08, când s-a întors acasă și a întrebat de fiica lor. Descoperind-o fără viață în mașină, copila a fost transportată de urgență la spital, dar toate eforturile de a o salva au fost zadarnice.

Mesaje șocante între cei doi soți

În urma incidentului, autoritățile au descoperit un schimb de mesaje între părinți, care evidențiază faptul că nu era prima dată când tatăl lăsa copiii singuri în mașină:

Mama: „Ți-am spus să nu-i mai lași în mașină, de câte ori ți-am spus?"Tatăl: „Iubito, îmi pare rău!"Mama: „Am pierdut-o, era perfectă"Tatăl: „Cum aș putea face asta? Am ucis copilul nostru, asta nu poate fi real"

Celelalte două fiice ale cuplului, de 9 și 5 ani, le-au declarat polițiștilor că tatăl lor le lăsa frecvent singure în mașină. Ele au relatat că acesta devenea adesea distras în timp ce se juca pe computer, ignorându-le prezența și siguranța.

 Cazul a stârnit o undă de șoc în comunitate și a atras atenția asupra necesității unor măsuri stricte pentru protecția copiilor. Tatăl fetiței, acum acuzat de crimă și abuz asupra copiilor, a pledat nevinovat, dar ancheta continuă pentru a clarifica toate circumstanțele acestei tragedii devastatoare.

 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list