Salvare miraculoasă: un bărbat dat dispărut, în urmă cu 26 de ani, a fost găsit în grajdul unui vecin

Scene demne de un film

Omar bin Omran a dispărut în 1998, iar timp de peste două decenii, familia sa nu a avut nicio veste despre el, arată BBC. Recent, o percheziție a jandarmeriei, declanșată de un denunț anonim, a condus la descoperirea sa. Conform biroului procurorului din guvernoratul Djelfa, Omar a fost găsit într-un adăpost subteran situat în grajdul unui vecin.

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată momentul emoționant al salvării lui Omar, care a fost scos dintr-o gaură săpată în pământ. Potrivit relatărilor din presa locală, el a fost ținut captiv în acest adăpost subteran, având acces limitat la lumea exterioară prin mici deschideri. În ciuda posibilității de a vedea și auzi activitățile exterioare, el nu a putut comunica sau striga după ajutor.

Cum a trăit victima 26 de ani

Conform relatărilor, se pare că răpitorul lui Omar ar fi folosit o presupusă vrajă pentru a-l împiedica să ceară ajutor. Această teorie, deși neconfirmată oficial, subliniază complexitatea și circumstanțele bizare ale cazului.

Autoritățile au arestat un bărbat de 61 de ani, suspectat de sechestrarea lui Omar bin Omran. Suspectul, care locuia și lucra în apropierea victimei, urmează să fie judecat pentru faptele sale. 

Investigațiile continuă în acest caz

Cazul continuă să fie investigat pentru a determina motivele din spatele acestei captivități prelungite și modul în care Omar bin Omran a putut fi ascuns atât de aproape de casa sa timp de atât de mulți ani.

 Autoritățile sunt hotărâte să facă lumină în această poveste incredibilă și să aducă dreptate victimei și familiei sale.

Descoperirea lui Omar bin Omran după 26 de ani de captivitate într-un grajd aflat la doar câteva sute de metri de locuința sa scoate în evidență o realitate șocantă și tragică. 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list