Nicoleta are 26 de ani și a ajuns după gratii. Românca a ucis un bărbat în Italia

Cum s-a întâmplat totul

În noaptea fatidică, bărbatul a fost sugrumat până la moarte. Polițiștii din Italia au investigat temeinic cazul și, în urma anchetelor, au stabilit că Nicoleta este vinovată de comiterea crimei. Potrivit anchetei, între cei doi exista o relație complexă, care a început ca una strict profesională, dar a devenit mult mai complicată.

Bărbatul de 89 de ani îi promisese Nicoletei că se va căsători cu ea și îi lăsase moștenire economiile sale și mașina pe care o deținea. Cu toate acestea, mașina care trebuia să fie casată a ajuns ulterior în posesia unui infractor condamnat, ceea ce a ridicat numeroase semne de întrebare și a complicat și mai mult cazul.

Sentința în cazul Nicoletei

După arestare, Nicoleta a fost supusă mai multor procese, la finalul cărora a primit o sentință de 23 de ani de închisoare. Deși a solicitat recurs, acesta a fost respins, iar decizia Curții Supreme a confirmat condamnarea severă.

Condamnarea Nicoletei a stârnit numeroase reacții și a scos la lumină complexitatea relațiilor între badante și cei de care au grijă, evidențiind riscurile și vulnerabilitățile implicate. 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list